duminică, octombrie 31, 2010

Cine este Noua Dreapta?



In primul rand este o miscare. O miscare compusa din sufletele nationalistilor care militeaza pentru idealuri sfante. Ma confrunt de multe ori cu marea confuzie dintre nationalisti si rasisti. Noua Dreapta nu sustine violenta, nu sustine miscarile anarhice, nu pleaca de la principiul "haideti sa devastam, haideti sa omoram tigani, haideti sa ne batem cu politia"/ De aceea, doresc sa enumar urmatoarele puncte pentru care Noua Dreapta actioneaza zi de zi:
1. Unificarea, dupa modelul german,a celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova.
2. Ameliorarea situatiei romanilor din judetele Harghita si Covasna, expusi sistematic unui proces continuu si sustinut de deznationalizare.
3. Conservarea si afirmarea identitatii etnice, lingvistice, culturale si religioase a comunitatilor autohtone romanesti din jurul frontierelor Romaniei(Serbia, Ucraina, Bulgaria, Ungaria) si din Balcani(Albania, Grecia, Macedonia), supuse unui proces agresiv de asimilare.
4. Educarea tineretului roman in spirit nationalist si crestin.
5. Intretinerea cultului eorilor, al tuturor celor care s-au jertfit pentru Dumnezeu, Neam si Tara.
6. Protejarea familiei traditionale si combaterea initiativelor ce vizeaza legalizarea casatoriilor si adoptiilor homosexuale.
7. Sprijinirea Bisericii Ortodoxe Romane si stoparea ofensivei sectelor declansata dupa 1989, ofensiva care vizeaza distrugerea crestinismului ortodox si, prin aceasta, sfaramarea unitatii spirituale a poporului roman.
8. Combaterea manelizarii si americanizariiculturii romanesti, concomitent cu afirmarea valorilor perene ale culturii noastre nationale.
9. Promovarea ideii de Justitie Sociala si combaterea capitalismului apatrid care de 18 ani urmareste pas cu pas transformarea noastra intr-o natiune de consumatori si o piata docila de desfacere.
10. Renegocierea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE si promovarea unei politici externe bazata pe demnitate si primatul INTERESULUI NATIONAL.
Aceasta este Noua Dreapta, acestia sunt oamenii care zi de zi se trezesc cu gandul de a schimba in bine aceasta tara. Asa ca, semnati pentru infiintarea Partidului Nationalist! Acesti oameni nu va dau bani, mici si bere in schimbul unor voturi. Nu este un partid care va promite multi bani si o viata in bogatie. Nu au interese, ci doreste doar promovarea nationalismului si a crestinismului. Ganditi singuri si cantariti. DESCHIDETI OCHII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu