joi, octombrie 21, 2010

Suntem inconjurati de dusmani!

Aceste vremuri au venit datorita tradatorilor si a acelor persoane pentru care banii sunt mai presus decat iubirea fata de patrie si principiile morale. Comparand situatia de acum 90 si ceva de ani, problemele de atunci sunt mici in comparatie cu cele din prezent. Daca in trecut, romanii erau dispusi sa lupte impotriva evreilor si a problemelor tarii, astazi mentalitatea este mult schimbata. In prezent Romania se confrunta cu urmatoarele probleme:
1. Prezenta in numar foarte mare a tiganilor
Din fericire, acestia nu invadeaza scolile romanesti. Capitanul avea o vorba: "studentii din ziua de astazi, sunt conducatorii zilei de maine". Dar tiganii strica tot ce este moral in aceasta tara. Spre exemplu, au loc zilnic infractiuni comise de acestia, precum crime, violuri, sechestrari, rapirea libertatii, spaga, prostitutie, droguri si nu in ultimul rand promovarea inculturii( vezi acel gen de muzica numit "manele")
2. Guvernul.
Este clar pentru toata lumea caci cei care conduc tara, nu o pot ajuta decat daca o iubesc si daca inteleg problemele locuitorilor acesteia. In prezent, acest guvern, face totul impotriva, fie pentru averea proprie, fie din ordinele celor cu o putere mai mare( vezi intalnirea masonilor la Bucuresti).
3. Nepasarea romanilor.
Acest subiect este pe cat de delicat de discutat, pe atat de dureros. Patriotismul lipseste cu desavarsire din sufletele romanilor. Daca inainte, acestia isi aparau cu pretul vietii pamanturile si viitorul copiilor crescuti intr-un spirit patriotic si crestin, astazi in inima acestora, obsesia dupa bani a inlocuit tot ce se putea considerat sfant. Vedem afaceri facute cu straini, vanzarea pamanturilor, prea multa toleranta fata de cei care vin cu ganduri necurate in tara.
4. Vanzarea Romaniei si lipsa agriculturii
Am citit astazi un articol in presa, ce relata faptul ca in iarna, vom consuma produse "de afara". Cum este posibil aceste lucru, cand Romania dispune de pamant agrar capabil sa hraneasca intreaga populatie o perioada lunga de timp? Dar, din nefericire, multe terenuri sunt vandute. Prin urmare, sunt nelucrate, iar mediul urban pune multa presiune pe mediul rural, prin construirea vilelor, fabricilor si a altor constructii pompoase. Pe langa aceasta mare greseala, putini tarani romani au ajuns sa pastreze traditiile, sa munceasca si sa iubeasca pamantul cu atata dragoste. Cu atatea carciume in drum, si cu tendinta de a deveni "orasean" taranul uita ceea ce l-a consacrat si l-a facut atat de respectat de-a lungul timpului.
Aceste probleme au devanit prea apasatoare si mult prea ingrijoratoare. Singura solutie, o stiti cu totii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu