vineri, octombrie 15, 2010

Se pregateste viitorul



Astazi au sosit la Bucuresti membrii Comisiei Trilaterale. Reprezentantii romani sunt Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, şi Mihai Tănăsescu, fost director executiv adjunct la Banca Mondială şi fost ministru al finanţelor în România. Pentru cei mai putin familiarizati, sunt acei oameni puternici care impreuna vor sa creeza o noua ierarhie mondiala. Se pare ca, in cele 3 zile in care vor sta la Bucuresti, vor lua unele decizii in privinta viitorului Europei, a lumii, si a destinului uman. Probabil vor fi felicitate slugile care s-au supus bine si au flamanzit Romania, aducand-o in pragul de revolta in mod intentionat. Ma tem ca "salvatorul" va veni si va propune o solutie pe care oamenii, inconstienti o vor acepta, negandindu-se la repercusiunile grave ale alegerii lor. In orice caz, se va decide cand va avea loc urmatorul razboi mondial, care este scopul documentelor si inceputul "prieteniei" dintre Rusia si Romania, solutii de a combate crestinismul, singurul de altfel care ar ajuta oamenii sa lupte. Ideea de baza este ca noi, in timp ce facem treburile de zi cu zi, mai marii lumii vor creea un nou viitor mondial nefavorabil noua...

5 comentarii:

  1. Incepi sa bati campii si sa ai tendinte un pic naziste. Ma sperii. In primul rand Mugur Isarescu este cel mai bun conducator al Bancii Nationale pe care l-a avut vreodata Romania. Este un cunoscut critic al guvernului pe care il are Romania acum si un critic vehement al lui Traian Basescu , omu pe care 5 milioane de romani l-au votat si omul care a introdus tendinte comuniste in parlamentul Romaniei , si ca sa iti dau cateva exemple : a ignorat majoritatea parlamentara , a incalcat grosolan constitutia , a limitat puterea presei si a furat si va fura in continuare. Atata timp cat romanii nu se trezesc si nu vor face ceva , nu se va schimba nimic. Putem sa stam in fata calculatorului sa ne plangem ca nu mergem nimic , sau putem pur si simplu sa nu mai credem cu gurile cascate orice minciuna pe care ne-o spune un gras , supra-saturat de bine! In alta ordine de idei , nu mai traim in 1939 ci in secolul 21 in anul 2010. !

    RăspundețiȘtergere
  2. Observ frustrarea ta in legatura cu acest guvern. Postul meu are o alta legatura. Daca nu aveti incredere in acest guvern, votati cu Partidul Nationalist. Vorbeam despre o noua ierarhie mondiala, o organizatie care poate elimina pentru totdeaunu Romania de pe harta. Lumea a inchis prea mult ochii la aceste conspiratii. Gandeste-te putin, ascultarea telefoanelor, citirea e-mailor, cip-urile implantate si asa mai departe.Si ceilalti membrii ce fac parte din aceasta organizatie, sunt foarte profesionisti in profesia lor, insa, au o gandire bolnava.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu as gandii atat de departe cu o noua organizatie mondiala , ca orcum exista o mana de oameni care conduc treburile in lumea asta , insa Romania este un nimic pentru ei. Motivul pentru care Hitler a insistat sa participe Romania in al doilea RM a fost petrolul de la ploiesti pentru panzere. Romania a fost acceptata in NATO datorita pozitiei sale si iesirea pe care o are la MAREA Neagra si pot sa iti mai dau si alte exemple . Nu sunt bolnava de teoria conspiratiei si nu putem vorbii de crestinism atata timp cat avem preoti care violeaza copii, preoti care fug cu maicute si se stie ca preotii de la Vatican sunt cei mai mari pedofili ai tuturor timpurilor , asa ca te rog , sa lasam crestinismul la o parte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale , sunt obosita .

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vorbesc aici despre crestinismul pe care Iisus Hristos il propovaduia. Si acesti preoti sunt cazuri particulare, nu poti judeca o turma dupa cateva oi. Ar insemna ca aceasta generatie de tineri este una ratata, cocalara,din care si tu faci parte. Nu cred ca ti-ar place sa fii catalogata asa. E urat sa insulti preotii care respecta cu sfintenie traditiile crestinesti si care il iubesc cu adevarat pe Dumnezeu. In alta ordine de idei, nu conteaza ce statut a avut Romania in cele 2 razboaie. Ne-am remarcat prin spiritul patriotic, prin eroism, prin rezistenta si prin credinta. Asta e exemplul care trebuie urmat. Gandeste-te la ultimele evenimente majore din ultimul deceniu.

    RăspundețiȘtergere