vineri, septembrie 17, 2010

Inca o inmormantare...Odihneste-te in pace!

Dupa episodul Dragonul Rosu, cand un pompier a murit din cauza unui incendiu provocat intentionat, pentru sustragere de marfa si bani din spatiile comerciale, acum, din cauza incapacitatii guvernului de a crea o anumita siguranta si comfort populatiei Romaniei, un scafandru a murit la datorie. Marius Loghin a fost angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din 2006. În 2007 a absolvit cursurile ce l-au atestat ca scavandru iar din 2008, odată cu achiziţionarea echipamentului necesar a şi profesat, participând la toate misiunile de salvare a persoanelor înecate sau la cele două inundaţii care au devastate judeţul. Din nefericire a murit. Pentru ce? Pentru ignoranta nesimtitilor care in timpul sedintelor guvernamentale, unde se discuta problemele Romaniei, ei sa uita la meciuri de fotbal sau vizioneaza filme porno?

4 comentarii:

  1. Salutari Nationaliste !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. La treaba cu tiganii m-ai lovit direct, caci si eu sint printre cei care suporta, consecintele libertatilor lor, luate cu forta.
    Salutari Nationaliste !
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut,sunt adminul http://garduldefier.wordpress.com/,ti-am vizitat si eu blogul si este faci o treaba buna.Am vrut sa te felicit pt munca depusa.Cunosc si eu baietii de la "SUD STEAUA",cativa din ei imi sunt camarazi la ND.Ti-as sugera sa postezi si articole despre baieti cu vederi nationaliste din tribune.Ar fii interesant ca lumea sa afle ca nu toti sunt "derbedei si huligani".Prea putini se ocupa de subiectul fotbal asa cum trebuie.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru sugestie. Voi incerca sa creez un articol cat mai diversificat.

    RăspundețiȘtergere